Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Tο Δάνειο δiνεται σε όλους τους Έλληνες και όχι μονάχα στους Πασόκους


Διπλά μετρά και σταθμά είναι συνηθισμένες επινοήσεις  ανάμεσα  σε  δικηγόρους και  ανάλογα με το  σε πια πλευρά της δίκης βρίσκονται .Με τους πολιτικούς όμως κάτι τέτοιο είναι λίαν  καταστρεπτικό  . Αυτό ακριβώς έγινε με τον Αντώνη Σαμαρά και το παραφουσκωμένο του Ζάππειο 2!
Καταστροφή στην βολική του γραμμή που τηρούσε  μέχρι τώρα, αρχίζοντας με την εκλογή του στην προεδρία της Ν.Δ. να ‘είναι με τον χωροφυλαξ και με τον αγροφυλαξ ’ ,όσον αφορα στο Μνημόνιο, γιατί έφερε τους κουτόφραγκους στο κατόπι του !
Μέχρι τώρα λοιπόν μας έλεγε ότι είναι και μ’ αυτό –το μνημόνιο -- και εναντίον του ! Ήθελε οι Δημοτικές/Διοικητικες Εκλογές του περασμένου Νοέμβρη να γίνουν Δημοψήφισμα εναντίον του κακού μνημονίου που υπέγραψε η Κυβέρνηση Παπανδρέου για να βρει τα χρήματα δανεισμού και κατά συνέπεια την μη πτώχευση και στάση πληρωμών του Ελληνικού Κράτους , αλλά όχι με τέτοιους όρους .
Λες και όταν σου χαρίζουν γάιδαρο τον κοιτάς στα δόντια ,η ακόμη πιο πρακτικά να αρχίσεις το κλάσιμο μετά τον θάνατο σου !
Έτσι έφτασαν και τα δύσκολα στην απόφαση της Ε.Ε ,. Να τραβήξει το αυτί της Ελληνικής αντιπολίτευσης λέγοντας της ότι το Δάνειο δύνεται σε όλους τους Έλληνες και όχι μονάχα στους  Πασόκους . Άρα  και η αντιπολίτευση πρέπει να πάρει θέση επ’ αυτού!
Και οι μεν Παπαρήγα , Τσιπρας και Καρατζαφερης  , τι ειχαν  και τι έχασαν με το να παραστάνουν τους  αντιευρωπαϊστές , αντιμνημονιακους και τους τζάμπα μάγκες και μαγκισσες ,ο Σαμαράς όμως έχει να αντιμετωπίσει τους  «νοικοκυραίους» του κόμματος του , που δεν τσίμπησαν ούτε καν για τον Καικιλία του τον περασμένο Νοέμβρη.
Έτσι λοιπόν βάζοντας την ούρα κάτω από τα σκέλη θα βροντοφωνήσει την συγκατάθεση του στους επόμενους όρους του μνημονίου και θα βάλει και την υπογραφή του ευανάγνωστη αν θα χρειαστεί .
Οι κουτόφραγκοι δεν παίζουν τις κουμπάρες πια που έπαιξαν επί Καραμανλή  – αν και δεξιόστροφα κόμματα στην πλειοψηφία τους, αδέλφια της Ν.Δ. -- και όσο γρηγορότερα  επιτέλους  το αντιληφτούμε για να  πέσουμε με τα μούτρα στις αλλαγές του νόθου μας συστήματος , τόσο πιο γρήγορα θα βγούμε από τα δύσκολα .
Θα πρέπει να κάνουμε πρώτα κωλο για να χάσουμε τον κόσμον όλον . Τώρα έχετε  αυτόν της μύγας κ. Σαμαρά  !
Η συναινείτε η , πάτε σε εκλογές και κατά συνέπεια σπίτι σας !

Υ.Γ. ζητώ συγγνώμη για την λίγο  πεζή μου διαλεκτό – οι  αρθρογράφοι των θεμάτων, αλλά και των αναγνωστών έχουν γράψει χειρότερα  --  που γίνεται σκόπιμα εδώ  για να υπογραμμίσει την στάση και την κατάντια του κ. Σαμαρά !
www.protagon.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου