Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Τι γράφει ο Πάγκαλος στην ΟΝΝΕΔ για την αφίσα της ΔΑΠ...

O αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θ. Πάγκαλος  έστειλε επιστολή στην οργάνωση νεολαίας της ΝΔ για να εκφράσει την ενόχλησή του για προεκλογική αφίσα της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ.
 Στην ανακοίνωσή του ο κ. Πάγκαλος δίνει θερμά συγχαρητήρια στην ΟΝΝΕΔ για την αφίσα που τον απεικονίζει φιμωμένο με μια γαλάζια κορδέλα, αλλά δεν παραλείπει να προχωρήσει σε προσωπικές κρίσεις για τον προέδρο της Διοικούσας Επιτροπής της ΝΔ Θεσσαλονίκης, Δ. Βαρτζόπουλο και τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης Στ. Γρομπανόπουλο.
Η ανακοίνωση του κ. Πάγκαλου: «Αγαπητέ κύριε Βαρτζόπουλε Δημήτρη και αγαπητέ κύριε Γρομπανόπουλε Στράτο, επιτρέψτε μου να σας συγχαρώ για την αφίσα με την οποία...
 κάνετε την προεκλογική σας εκστρατεία στον κατεξοχήν χώρο ελεύθερης διατύπωσης ιδεών και απόψεων, που είναι το Πανεπιστήμιο και η οποία με εμφανίζει φιμωμένο με μια γαλάζια πλαστική ταινία.
 Επίσης, θέλω να σας συγχαρώ για το χιούμορ σας, γιατί βασικά συνθήματα της εκστρατείας σας είναι η ελεύθερη έκφραση των απόψεων και η συμμετοχή στα κοινά, πράγμα που προϋποθέτει, όπως όλοι γνωρίζουμε, την δια της βίας φίμωση όλων όσοι διατυπώνουν απόψεις, με τις οποίες δεν συμφωνούμε.
 Η πνευματική και πολιτική σας παραγωγή με γεμίζει «ελπίδες» για το μέλλον της χώρας και προεξοφλεί την ενίσχυση κάποιου κόμματος, το οποίο, όμως, δεν είναι η κακομοίρα η ΝΔ του κ. Α. Σαμαρά, αλλά ο εθνικοσοσιαλιστικός χώρος, στον οποίο ήδη ανήκετε χωρίς να το γνωρίζετε».

press-gr.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου