Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Ημερίδα: «Αύξηση της εγκληματικότητας- ασφάλεια του πολίτη»


Το «Forum για την Ελλάδα» και η Δημοκρατική Συμμαχία διοργανώνουν στις 4 Μαΐου και ώρα 18:30 ημερίδα με θέμα: «Αύξηση της εγκληματικότητας- ασφάλεια του πολίτη».
Στην ημερίδα θα μιλήσουν η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη, ο καθηγητής Εγκληματολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών Γιάννης Πανούσης, ο πρώην υπουργός και νυν βουλευτής Χρήστος Μαρκογιαννάκης, η κοινωνιολόγος και επιστημονική συνεργάτης της Εταιρίας Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ψυχικής Υγείας Αθηνά Βακαλοπούλου, ο Διευθυντής Μελετών του Ινστιτούτου Τουριστικών Ερευνών και μέλος της ΚΙ.ΠΟ.ΚΑ. Κυριάκος Ρερρές και ο εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας Θανάσης Κοκκαλάκης.
Στη συζήτηση που θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο “Μελίνα Μερκούρη”, (Ηρακλειδών 66Α και Θεσσαλονίκης, Θησείο) θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι συλλόγων κατοίκων του κέντρου της Αθήνας.

Ακολουθεί το πρόγραμμα της ημερίδας:

-Χαιρετισμός της προέδρου της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρας Μπακογιάννη.
-Ομιλία Γιάννη Πανούση με θέμα «Σύγχρονες μορφές εγκληματικότητας και διαχείρισή τους»
-Ομιλία Χρήστου Μαρκογιαννάκη με θέμα «Νέες μορφές εγκληματικότητας και εκσυγχρονισμός της ΕΛ.ΑΣ.»
-Ομιλία Αθηνάς Βακαλοπούλου με θέμα «Κοινωνικός αποκλεισμός και εγκληματικότητα»
-Ομιλία Κυριάκου Ρερρέ με θέμα «Η εγκληματικότητα στο κέντρο της Αθήνας και οι συνέπειες του φαινομένου στην οικονομική ζωής της πόλης»
-Ομιλία Θανάση Κοκκαλάκη με θέμα «Εγκληματικότητα και παράγοντες που την επηρεάζουν, δράσεις της ΕΛ.ΑΣ. για την αντιμετώπισή της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου