Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Υποψήφιος της ΝΔ στο Κιλκίς, ο Γιώργος Συμπιλίδης

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Μαχητής» του Κιλκίς, ο π. βουλευτής Γιώργος Συμπιλίδης δηλώνει κατηγορηματικά: «Ναι, είμαι υποψήφιος» με τη Ν.Δ. και ήδη άρχισε την κριτική σε αποφάσεις της κεντρικής πολιτικής σκηνής.
Δεν είναι γνωστό φυσικά, αν ήδη υπάρχει η συναίνεση του προέδρου της ΝΔ για την υποψηφιότητά του ή αν η δήλωση έχει σκοπό πίεσης για να οδηγηθούν τα πράγματα προς αυτήν την κατεύθυνση. Όμως, η στενή φιλία του με τον κ.Σαμαρά, με τον οποίο έχουν μέχρι σήμερα κοινή πορεία, είναι ένα σημείο που δείχνει ότι ο πρόεδρος της ΝΔ θα ανταμείψει τον φίλο του που έμεινε για πολύ καιρό εκτός κεντρικής πολιτικής.
Ο κ.Γιώργος Συμπιλίδης, κατά τη διάρκεια της θητείας του έδωσε δείγματα ικανού πολιτικού, αλλά βαρύνεται με την ενέργεια ανατροπής της κυβέρνησης της ΝΔ, γεγονός που τον κατέστησε «μαύρο πρόβατο» στην πλειονότητα των νεοδημοκρατών. Και υπάρχει το παράδοξο, ο κύριος ανατροπέας της κυβέρνησης της ΝΔ να είναι σήμερα πρόεδρός της, ενώ ο κ. Συμπιλίδης που λειτούργησε κατ’ εντολή του, να βρέθηκε εκτός κόμματος. Παλαιότερα, σε τηλεοπτική εκπομπή της Θεσσαλονίκης είχε ειπωθεί ότι αυτό συνέβη, διότι ο κ. Συμπιλίδης δεν σπούδασε σε αμερικανικό Πανεπιστήμιο.
Αναμένονται οι αντιδράσεις, ιδιαίτερα των συνυποψηφίων του στο Κιλκίς αλλά και εκ της Δημοκρατικής Συμμαχίας.

1 σχόλιο:

  1. ΣΥΜΠΙΛΙΔΗΣ,ΤΣΙΤΟΥΡΙΔΗΣ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή