Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Με AIDS η καμαριέρα του Στρος Καν;

Σύμφωνα με αποκαλυπτικό δημοσίευμα της New York Post, η καμαριέρα από το Μπρονξ ζει σε ένα διαμέρισμα το οποίο έχει ενοικιαστεί αποκλειστικά για ενηλίκους που είναι φορείς του ιού HIV.
Στο διαμέρισμα του τέταρτου ορόφου ζει μαζί με την 15χρονη κόρη της από τον Ιανουάριο ενώ πριν έμενε σε ένα άλλο διαμέρισμα πλησίον την Κοινότητας για AIDS του Χάρλεμ. Μια ανώνυμη πηγή, ωστόσο, υποστηρίζει ότι έχει μετακομίσει από το 2008 σε αυτό το διαμέρισμα.
Αν και η εφημερίδα αναφέρει πως δεν κατάφερε να επιβεβαιώσει εάν όντως η γυναίκα είναι φορέας του AIDS λόγω του ιατρικού απορρήτου, το μεσιτικό γραφείο υποστηρίζει δε ότι παρέχει διαμερίσματα μόνο σε άτομα που είναι θετικοί στον ιό του HIV ή πάσχουν από AIDS.
Σύμφωνα και με εργαζόμενο της εν λόγω Κοινότητας, πρέπει τουλάχιστον ένα άτομο στην οικογένεια να είναι φορέας ενώ δεν υπάρχει η πιθανότητα ενός υγιούς ενηλίκου με παιδί που να πάσχει από τον ιό.
'Το διαμέρισμα αυτό δεν έχει ενοικιαστεί υπό το όνομά της. Η Κοινότητα τοποθετεί θα λέγαμε τους ενοίκους στο κτήριο", εξήγησε ένας εργαζόμενος του μεσιτικού γραφείου.
Σημειώνεται ότι η γυναίκα κατηγόρησε τον ισχυρό άνδρα του ΔΝΤ ότι την ανάγκασε να προβεί σε στοματικό έρωτα δύο φορές και μετά προσπάθησε να τη βιάσει ενώ μπήκε στο δωμάτιό του στο ξενοδοχείου Sofitel για να καθαρίσει.
Μάλιστα είπε στις αρχές ότι έφτυσε το σπέρμα του στο πάτωμα όπου και οι αρχές πήραν δείγμα για το τεστ DNA.
Σύμφωνα με τα Ομοσπονδιακά Κέντρα Πρόληψης του AIDS "είναι πιθανό για κάποιον να μολυνθεί με τον ιό του HIV μέσω του στοματικού έρωτα".
Οι δικηγόροι του Στρος Καν αρνήθηκαν ωστόσο να σχολιάσουν το οτιδήποτε χθες βράδυ.
Ο Στρος Καν οδηγήθηκε στις φυλακές της νήσου Ράικερς ενώ τέθηκε υπό επίβλεψη για να αποφευχθεί ενδεχόμενη απόπειρα αυτοκτονίας του και για αυτόν τον λόγο του έδωσαν να φορά παπούτσια χωρίς κορδόνια και μια συσκευή για να ακούν την αναπνοή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου