Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Ανάσταση της πολιτικής λογικής» ευχήθηκε η Ντόρα


«Ανάσταση της πολιτικής λογικής» ευχήθηκε η Ντόρα Μπακογιάννη από τα Χανιά που βρέθηκε για τον εορτασμό του Πάσχα.
Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη, κατήγγειλε την κυβέρνηση πως «αγοράζει πολιτικό χρόνο, με τον λαό να πληρώνει το τίμημα».
Όπως τόνισε η κ. Μπακογιάννη, «μετά το Πάσχα η κυβέρνηση πρέπει υποχρεωτικά να φέρει το τριετές σχέδιο για την αναδιάρθρωση της ελληνικής οικονομίας και ταυτόχρονα να έλθει και στη Βουλή το σύμφωνο για το ευρώ. Εκεί θα κριθεί μια κυβέρνηση, η οποία μέχρι σήμερα αγοράζει πολιτικό χρόνο, με πάρα πολύ μεγάλο τίμημα για τον λαό».
Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχία επισκέφθηκε τη δημοτική αγορά της πόλης όπου και δήλωσε: «Για μας τους Χανιώτες, υπάρχει μια παράδοση να βρισκόμαστε το Μεγάλο Σάββατο εδώ, στην καρδιά της δημοτικής αγοράς των Χανίων, εκεί που χτυπά η καρδιά και της οικονομίας και της αγοράς αλλά και της ταυτότητας και του πολιτισμού των Χανίων. Θέλω να ευχηθώ σε όλους να κρατήσομε γερά να έχουμε δύναμη και κουράγιο, και να έλθει η ανάσταση και στη λογική και στην ψυχή μας, ιδιαίτερα σε εμάς τους πολιτικούς που το χρειαζόμαστε πάρα πολύ».
www.adesmeytos.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου