Σάββατο 2 Απριλίου 2011

H Δημοκρατική Συμμαχία στη Μακεδονία!





Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη, με την ευκαιρία της παρουσίας της στη Θεσσαλονίκη το Σαββατοκύριακο 2-3 Απριλίου, όπου θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη προσυνεδριακή Συνδιάσκεψη, θα επισκεφθεί το Κιλκίς, τη Βέροια και την Κατερίνη προκειμένου να έχει επαφές με τοπικούς φορείς και να παρευρεθεί στα εγκαίνια των γραφείων των Ομάδων Πρωτοβουλίας του κινήματος.

Το Σάββατο 2 Απριλίου, στις 13.30, θα παρευρεθεί στα εγκαίνια του γραφείου της Ομάδας Πρωτοβουλίας Κιλκίς (21ης Ιουνίου 111). Από τις 12.45, στο ξενοδοχείο "ΕΥΡΙΔΙΚΗ", θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με τον αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς κ. Χρήστο Γκουντενούδη,  την πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Κιλκίς κ. Βούλα Ποζίδου, τους δημάρχους Κιλκίς και Πολυκάστρου κ. Ευάγγελο Μπαλάσκα και κ. Αθανάσιο Λαπόρδα, αντίστοιχα, καθώς και με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Παύλο Τονικίδη.

Την ίδια ημέρα, στις 20.00, θα παρευρεθεί στα εγκαίνια του γραφείου της Ομάδας Πρωτοβουλίας Ημαθίας στη Βέροια (Αριστοτέλους 2). Στις 19.30, θα επισκεφθεί το δημαρχείο της πόλης και θα συναντηθεί με τη δήμαρχο κ. Χαρούλα Ουσουντζόγλου.

Την Κυριακή 3 Απριλίου, στις 19.30, η Ντόρα Μπακογιάννη θα εγκαινιάσει το γραφείο της Ομάδας Πρωτοβουλίας Πιερίας στην Κατερίνη (Α' πάροδος Γεωργάκη Ολυμπίου 2). Στις 19.00, θα επισκεφθεί το δημαρχείο της πόλης και θα συναντηθεί με το δήμαρχο κ. Σάββα Χιονίδη.

Η δεύτερη προσυνεδριακή Συνδιάσκεψη της Δημοκρατικής Συμμαχίας, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη, στο Αμφιθέατρο του ΤΕΕ (Λεωφόρος Μεγάλου Αλεξάνδρου 49), με ώρα έναρξης 10:00 π.μ. Η θεματολογία της Συνδιάσκεψης είναι:

*Το κοινωνικό κράτος, σε συνδυασμό με το σύστημα υγείας και το μεγάλο πρόβλημα της ανεργίας.

*Οι Ευρωπαϊκές και Διεθνείς σχέσεις της χώρας.

*Οι προγραμματικές θέσεις της Δημοκρατικής Συμμαχίας για την περιφερειακή ανάπτυξη της Κεντρικής Μακεδονίας.

Στη συνδιάσκεψη θα μιλήσουν η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη,  ειδικοί εισηγητές και θα ακολουθήσει διάλογος όπου μπορούν να λάβουν το λόγο όσα μέλη του κινήματος το θελήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου