Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

3ο Προσυνέδριο Συμμαχίας


Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στην τρίτη προσυνεδριακή Συνδιάσκεψη της Δημοκρατικής Συμμαχίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα, το Σάββατο 9 Απριλίου 2011, στο Αμφιθέατρο του 4ου Δημοτικού Σχολείου  (Κουμουνδούρου 17-19), με ώρα έναρξης 10:00 π.μ.

Η θεματολογία της Συνδιάσκεψης είναι:
  • Οι θέσεις της Δημοκρατικής Συμμαχίας για την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα και την αγροτική οικονομία.
  • Οι προγραμματικές θέσεις της Δημοκρατικής Συμμαχίας για την περιφερειακή ανάπτυξη της Θεσσαλίας.
Στη συνδιάσκεψη θα μιλήσει...
τόσο η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη, όσο και ειδικοί εισηγητές, αλλά και μέλη που θα ζητήσουν να τοποθετηθούν ή να υποβάλουν ερωτήσεις επί των εισηγήσεων. Για την καλύτερη ενημέρωση και προετοιμασία των συμμετεχόντων οι εισηγήσεις θα αναρτηθούν την Παρασκευή 8 Απριλίου στην ιστοσελίδα της Δημοκρατικής Συμμαχίας στην ενότητα προσυνεδριακός διάλογος (3ο Προσυνέδριο - Λάρισα) όπου θα μπορείτε να αφήσετε το σχόλιό σας.

Σας καλούμε να ενημερώσετε επίσης φίλους που ενδιαφέρονται σχετικά, ότι υπάρχει δυνατότητα παρακολούθησης του προσυνεδριακού μας διαλόγου τόσο με την παρουσία τους στο προσυνέδριο, όσο και ζωντανά μέσω διαδικτύου (web streaming) από την ιστοσελίδα του κινήματος.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε είτε με τις ομάδες πρωτοβουλίας της περιοχής σας, είτε με τα κεντρικά γραφεία της Δημοκρατικής Συμμαχίας στο τηλέφωνο 210 90 00 000 ενώ για οργανωτικά θέματα μπορείτε να αποστείλετε email στο organotiko@dimsim.gr ενώ για θέματα διαδικτύου στη διεύθυνση webteam@dimsim.gr.

Σας ευχαριστούμε 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου