Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Τα παιδία παίζει

Η Τετάρτη 15-6 2011 ήταν πράγματι ιστορική ημέρα. Γιατί απεδείχθη ότι η γελοιότητα  δεν έχει όρια, και ότι η ανευθυνότητα των ηγετών των δυο κομμάτων εξουσίας είναι πιο ψηλά και από τα spreads των δεκαετών ομολόγων. Ο ένας ως απόλυτος άρχων  χωρίς να έχει ενημερώσει την κυβέρνηση του και το κόμμα του, πανικόβλητος από το μείζον γεγονός της παραίτησης Λιάνη ( για την Φλώρινα ρε γαμώτο) εμφανίζεται έτοιμος να παραδώσει την πρωθυπουργία.
Και το βράδυ αφου προηγουμένως υπουργοί και βουλευτές του γελοιοποιήθηκαν στα κανάλια υποστηρίζοντας την μεγάθυμη πράξη, την πήρε πίσω. Και ο άλλος έντρομος μπροστά στο ενδεχόμενο να συγκυβερνήσει άρχισε να θέτει όρους, έβαλε και τους μετανάστες στο παζάρι και στο τέλος θα ζητούσε να κάνουμε Υπουργό Εξωτερικών τον Φαήλο Κρανιδιώτη.
Με επιχειρήματα κακομαθημένων πιτσιρικάδων που παίζουν και τσακώνονται ταυτοχρόνως προσπάθησαν ο ένας να φορτώσει στον άλλο την αποτυχία μιας συνεννόησης που ούτε ο ένας ήθελε ούτε ο άλλος άντεχε. Ξόδεψαν και τα τελευταία αποθέματα αξιοπιστίας τους, εξόργισαν την χώρα ολόκληρη, μας γελοιοποίησαν στο εξωτερικό. Έβλαψαν την δημοκρατία μας δίνοντας καίριο πλήγμα στο ήδη κλυδωνιζόμενο πολιτικό σύστημα. Και το ένα και το άλλο κόμμα εξουσίας έχουν κακοπέσει τα τελευταία χρόνια. Και ταλαιπωρείται από το 2004 και μετά όλη η χώρα. Αν οι βασιλιάδες είναι γυμνοί ήρθε η ώρα να καταργήσουμε την βασιλεία.

www.protagon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου