Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Βόμβα Γιώργου Φλωρίδη στο ΠΑΣΟΚ

Με επιστολή - βόμβα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Φλωρίδης υπέβαλε την παραίτησή του από το βουλευτικό αξίωμα του κυβερνητικού κόμματος. 'Σοκαρισμένοι" δηλώνουν οι συνεργάτες του. Αντικαθίσταται από το Γιάννη Φραγγίδη

Νέα βόμβα συνταράσσει τα θεμέλια του ΠΑΣΟΚ και την κυβερνητική πλειοψηφία.
Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Φλωρίδης παρέδωσε στο γραφείο του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου επιστολή αποχώρησης από το κόμμα και οριστικής εγκατάλειψης από το βουλευτικό αξίωμα.
Σε δισέλιδη δήλωσή του, ασκεί σκληρή κριτική στα χτεσινά γεγονότα, κάνοντας λόγο "για ανυπολόγιστη καταστροφή της χώρας".
Ο κ. Φλωρίδης δεν φαίνεται να επέλεξε το παράδειγμα του Γιώργου Λιάνη περί ανεξαρτητοποίησης, κάνοντας ακόμα πιο εύθραυστη την κυβερνητική πλειοψηφία.
Η κίνησή του δημιουργεί ιδιαίτερη αίσθηση, καθώς ο Φλωρίδης έχει ασκήσει το τελευταίο διάστημα πολύ σοβαρή κριτική στην κυβερνητική πολιτική και θεωρείται από τα στελέχη που αποτελούσαν εφεδρεία για το κυβερνών κόμμα.
H παραίτηση Φλωρίδη σημαίνει ότι η έδρα παραμένει στο ΠΑΣΟΚ και την καταλαμβάνει πλέον ο Γιάννης Φραγγίδης.
Μάλιστα, το όνομα του Γιώργου Φλωρίδη συζητούνταν στα πολιτικά και δημοσιογραφικά γραφεία ως ένα από τα πιθανά πρόσωπα που μπορεί να αναλάβουν το υπουργείο Οικονομικών στο νέο ανασχηματισμό της κυβέρνησης.
news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου