Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Επίθεση Ντ. Μπακογιάννη στην Κυβέρνηση

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη κατηγορώντας την για την οικονομική της  πολιτική. Η κ. Μπακογιάννη διαφώνησε κατηγορηματικά με το ενδεχόμενο μείωσης των μισθών στον ιδιωτικό τομέα και τόνισε ότι η κυβέρνηση πρέπει να αυξήσει το ΑΕΠ και όχι να μειώνει τα εισοδήματα.
Κάλεσε την κυβέρνηση να καταργήσει τα αντικίνητρα και να μειώσει την υψηλή -όπως είπε- φορολογία προκειμένου να προσελκύσει επενδύσεις αντί να μειώνει τους μισθούς, οι οποίοι δεν ευθύνονται για τη χαμηλή ανταγωνιστικότητα της χώρας μας.

Η κ. Μπακογιάννη εκτίμησε ότι το αμέσως προσεχές διάστημα δεν θα γίνουν πρόωρες εκλογές ενώ δεν απέκλεισε μελλοντική κυβερνητική συνεργασία με κόμματα με τα οποία θα συγκλίνουν προγραμματικά.

Πολύ δύσκολα βλέπω προγραμματική σύγκλιση με τη σημερινή ηγεσία της ΝΔ , ανέφερε η κ.  Μπακογιάννη και κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση οτι πολιτεύεται αλλοπρόσαλλα και θέλει να εισπράξει-όπως είπε χαρακτηριστικά- και από τον χωροφύλαξ και από
 τον αστυφύλαξ .

Η κ. Μπακογιάννη , εκτίμησε ότι στο ορατό μέλλον δεν βλέπει σύγκλιση της κεντροδεξιάς ενώ αναφερόμενη στο κόμμα της, είπε ότι είναι κόμμα ευρωπαϊκό που πιστεύει ότι το μέλλον της χώρα βρίσκεται στο σκληρό πυρήνα της Ευρώπης.

Μπακογιάννη για φράχτη


Η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη , αναφερόμενη στο θέμα των μεταναστών, χαρακτήρισε αναγκαίο τον φράχτη στον Έβρο αλλά -όπως είπε -δεν είναι πανάκεια.

Για τους μετανάστες που φιλοξενούνται σε κτίριο της Πατησίων , είπε οιτι πρέπει να εφαρμοστεί ο νόμος ενώ τάχθηκε κατηγορηματικά υπέρ της κατάργησης του πανεπιστημιακού ασύλου. Η κ. Μπακογιάννη διαφώνησε με το σκεπτικό της πρόσφατης εισήγησης του 4ου τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας λέγοντας ότι η λογική του αίματος δεν μπορεί να ισχύει.

Τέλος, κίνδυνο χαρακτήρισε για την ελληνική κοινωνία τα κινήματα ανυπακοής, η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη.


athina984.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου