Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

"Ούτε δεκανίκι, ούτε εξαπτέρυγο κανενός"


«Η Δημοκρατική Συμμαχία δεν είναι εξαπτέρυγο και δεκανίκι κανενός. Η Δημοκρατική Συμμαχία ούτε εξαγοράζεται ούτε εκβιάζεται», τόνισε η Ντόρα Μπακογιάννη από τα Τρίκαλα όπου πραγματοποίησε επίσκεψη.
Ωστόσο διευκρίνισε πως θα συνεργαστεί, όπως είπε, «με όποιον δώσει εντολή ο ελληνικός λαός να συνεργαστεί» και εφόσον μπορούν να συμφωνήσουν σε πρόγραμμα και συγκεκριμένες δράσεις.
Σύμφωνα με την πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας, φαίνεται ότι υπάρχουν δύο Ν.Δ.: «Η Νέα Δημοκρατία όπως ήταν κάποτε, δηλαδή ένα μεγάλο κόμμα ευρείας ιδεολογικής βάσης και η σημερινή Νέα Δημοκρατία, που έχει διαγράψει το φιλελεύθερο κομμάτι της (το 40%) και, άρα, τη λογική και την έκφρασή του».
Η Ντόρα Μπακογιάννη, από τη θεσσαλική πόλη, αναφέρθηκε και στις συμπεριφορές κάποιων συνδικαλιστών τις οποίες χαρακτήρισε απαράδεκτες. «Υπάρχουν συνδικαλιστές οι οποίοι στην προσπάθειά τους να διατηρήσουν δικά τους συνδικαλιστικά προνόμια κοστίζουν πολλά στην ευρύτερη ελληνική κοινωνία», επεσήμανε.
Τέλος, υποστήριξε πως δεν βλέπει κανέναν λόγο δημιουργίας οικουμενικής κυβέρνησης, λέγοντας πως υπάρχει κυβέρνηση, που έχει 156 βουλευτές. Αντίθετα, διευκρίνισε, βλέπει λόγο να υπάρχει εθνική συνεννόηση, η οποία, όμως, όπως τόνισε, δυστυχώς δεν υπάρχει…

adesmeytos.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου