Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Κότα ο Δένδιας!

Πού είναι τα χρόνια της σεμνότητας; Παρήλθαν ανεπιστρεπτί. Ο αλαζόνας Δένδιας θα μπορούσε χθες να συγκρουστεί face to face με τον κ. Φωτόπολο της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ. Στον μονόλογο του κύριου εκπροσώπου του κρατικοδίαιτου συνδικαλισμού, δεν τόλμησε να αρθρώσει ούτε μία κουβέντα. Δεν παρενέβη στο ελάχιστο. Είχε εντολή να συγκρουστεί μόνο με τη Ντόρα. Και να μην έρθει σε 


αντιπαράθεση με το βαθύ κράτος του ΠΑΣΟΚ . Ξέρετε η νέα βαθιά καθαρή δεξιά προσεγγίζει το σάπιο και βαθύ πράσινο κράτος. Τα έχουν βρει! Και δεν το κρύβουν ούτε δημόσια!

Ο Δένδιας, υποτίθεται της φιλελεύθερης σχολής, δεν τόλμησε επί είκοσι λεπτά να παρέμβει στο ρεσιτάλ κρατισμού του Φωτόπουλου.
Ενώ για τη Ντόρα «ήξερε» τα πάντα.
Τον ενημέρωσαν από την Συγγρού για το άρθρο της Ντόρας στην «Καθημερινή» και για το site της Συμμαχίας. Ακόμη και για τις αναζητήσεις στο Google ήξερε! Αλλά και τις προτάσεις της Ντόρας ερμήνευε όπως αυτός ήθελε, δηλαδή όπως τις ερμηνεύουν τα φασιστοειδή των μυστικοσυμβούλων.
Εκεί περιορίστηκε η παρουσία του. Στην προσωπική αντιπαράθεση με τη Ντόρα. Γι’ αυτό πήγε.
Τους έχει γίνει έμμονη ιδέα και εφιάλτης η Δημοκρατική Συμμαχία. Περισσότερο θα σκάσουν αν η Ντόρα μπει στη Βουλή παρά για το εάν θα χάσουν τις εκλογές. Που θα τις χάσουν δηλαδή! Και η Συμμαχία θα μπει στη Βουλή, θέλουν δεν θέλουν οι πληρωμένες δημοσκοπήσεις τους.

Το άλλο μυστικό του κ. Δένδια είναι ότι φεύγει από την Κέρκυρα. Μετακομίζει και αυτός στην εκλογική περιφέρεια της Αθήνας! 
Γι’ αυτό και δεν απάντησε στην ερώτηση της Ντόρας για την Villa Rosa που σαπίζει.
Τι τον νοιάζει αυτόν; Ψιλά γράμματα!
Κατεβαίνει στις επόμενες εκλογές στην Αθήνα. Και εκεί επηρεάζουν ψηφοφόρους οι κρατικοδίαιτοι συνδικαλιστές! Γι΄αυτό και η κότα ο Δένδιας στέκεται προσοχή μπροστά τους!

periothiko.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου