Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ που κατέβηκε από την επίσημη ιστοσελίδα της


“Τουλάχιστον απογοήτευση προκάλεσε η καταψήφιση του πακέτου βοήθειας προς την Ελλάδα από το κόμμα “Aριστερά” (Die Linke), κατά τη σημερινή ψηφοφορία στη γερμανική βουλή. Αυτές τις κρίσιμες και δύσκολες ώρες η Ελλάδα και οι Έλληνες πολίτες χρειάζονται την άμεση και έμπρακτη αλληλεγγύη αντί για τον επαναστατικό δρόμο του συμβιβασμού με το λαϊκισμό.”
Ωραίο; Είναι η επίσημη τοποθέτηση της ΔΗΜ.ΑΡ. η οποία ΔΕΝ ψήφισε ούτε την δανειακή σύμβασση, ΟΥΤΕ το PSI.
Η ΔΗΜ.ΑΡ. λέει πάντα ΟΧΙ, γιατί βασίζεται στο ότι οι άλλοι θα πούνε ΝΑΙ. Γι’αυτό φαίνεται τσατίστηκαν, τους κρέμασαν τα συντρόφια στην Γερμανία.
Η παραπάνω ανακοίνωση δεν εμεινε για πολύ όμως. Μετά από λίγο την κατέβασαν από την επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος, που ήταν αναρτημένη.
Σημείωση: Αυτό αποδεικνύει ότι η ΔΗΜ.ΑΡ. είναι τελείως για γέλια.
Είναι απλός ο λόγος που κατέβηκε. Από την ώρα που βγήκε, έχει πέσει απίστευτο κράξιμο. Κατάπιαν αμάσητη την άθλια στάση Κουβέλη τα στελέχη της ΔΗΜΑΡ και τωρα προσπάθησαν να εκφράσουν διακριτικά την διαφοροποίησή τους.
Η πλευρά Κουβελη στην αρχή δεν αντέδρασε γιατί σκέφτηκε κουτοπόνηρα ότι θα συνεχίσει να πατάει σε δυό βάρκες, αλλά όταν αντιλήφθηκε το μέγεθος της γελοιότητας, την απέσυρε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου