Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Η Ντόρα Μπακογιάννη δεν έχει καμιά σχέση με τη Νέα Δημοκρατία του Φαήλου και του Βορίδη!


Επειδή συζητείται ότι παρασκηνιακά υπάρχει επικοινωνία μεταξύ στελεχών της Νέας Δημοκρατίας και της Ντόρας Μπακογιάννη για «επαναπατρισμό» στο μαντρί, ίσως θα έπρεπε να επισημάνουμε...
κάποια πράγματα.
Η Ντόρα δεν έχει καμιά σχέση με αυτό το «πράμα» που παρουσιάζεται σήμερα ως Νέα Δημοκρατία. Αυτή δεν είναι η Νέα Δημοκρατία. Είναι η σκιά και το φάντασμα της πρώην μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης.
Είναι ένα κόμμα που έχει καταντήσει αναξιόπιστο και ανεύθυνο. Ένα κόμμα που αναγκάζεται εκ των πραγμάτων να αλλάζει συνεχώς γραμμή κατά 180 μοίρες και να εγκαταλείπει άτακτα θέσεις και αρχές που αποτελούσαν αδιαπραγμάτευτες κόκκινες γραμμές.
Η σημερινή Νέα Δημοκρατία βρίσκεται ήδη σε άτακτη χρεοκοπία και ηθικά και ιδεολογικά και οικονομικά με τεράστια χρέη σε Τράπεζες και υποθηκευμένες τις κρατικές επιχορηγήσεις έως το 2017.
Μια κυβερνητική θητεία αυτής της Νέας Δημοκρατία είναι καταδικασμένη εκ των προτέρων και προκαθορισμένο να αποτύχει υπό την πίεση του κεντρογενούς και αριστερόστροφου ελληνικού λαού.
Η προσπάθεια της σημερινής ΝΔ, έπειτα από παρακινδυνευμένες συμφωνίες με ακροδεξιά και χουντικά στοιχεία, να εξασφαλίσει και την υποστήριξη κεντρώων και φιλελεύθερων δυνάμεων, δεν πρόκειται να έχει καμιά επιτυχία. Σε περίπτωση μάλιστα δεξιάς κυβέρνησης αυτό το κυβερνητικό μίγμα θα είναι σίγουρα εκρηκτικό και στην σύνθεσή του και στον απόηχο που θα έχει στην κοινωνία.
Γιατί να γίνουν οι Φιλελεύθεροι και η Ντόρα η Μπακογιάννη τα εξιλαστήρια θύματα του σαμαρικού επιτελείου; Μόνοι τους πρέπει να βάλουν το κεφάλι τους στο ντορβά. Όπως έστρωσαν, έτσι θα κοιμηθούνε!


Read more: http://defrejus.blogspot.com/2012/02/blog-post_20.html#ixzz1muD3spfY

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου