Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

«τα γκάλοπ που εμφανίζουν τη Συμμαχία με ποσοστά κάτω του 3%, θα τα πάρει ο αέρας


«Διγλωσσία» και «απόπειρα υπονόμευσης» της κυβέρνησης Παπαδήμου καταλόγισε σε ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και  ΛΑΟΣ, η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη, κατά την ομιλία της σε πολιτική συγκέντρωση του κόμματος στη Θεσσαλονίκη.

«Ο ελληνικός λαός δεν πρόκειται να συγχωρήσει τα τρία αυτά κόμματα, αν η χώρα καταστραφεί λόγω των μικροπολιτικών παιχνιδιών στα οποία επιδίδονται. Οφείλουν να εγκαταλείψουν τη διγλωσσία και την υπονόμευση της κυβέρνησης Παπαδήμου στην οποία συμμετέχουν», τόνισε η κ. Μπακογιάννη.

Για το ΠΑΣΟΚ είπε ότι βρίσκεται σε συνθήκες «ρευστότητας και διάλυσης», ενώ για τη ΝΔ είπε ότι είναι «το κόμμα του κ. Σαμαρά», σημειώνοντας ότι «τα κόμματα δεν είναι ποδοσφαιρικές ομάδες και φανέλες και πρέπει να τα υποστηρίζουμε μόνο αν μας εκφράζουν και αν υπηρετούν την χώρα».

Η κ. Μπακογιάννη άσκησε κριτική και στα κόμματα της Αριστεράς, ενώ για το κόμμα της είπε ότι «μόνη ή με παρέα» η Δημοκρατική Συμμαχία θα μπει στη Βουλή, τονίζοντας ότι «τα διάφορα γκάλοπ που εμφανίζουν τη Συμμαχία με ποσοστά κάτω του 3%, όπως στην Κρήτη, θα τα πάρει ο αέρας, μαζί με την αξιοπιστία αυτών που τα οργάνωσαν, το βράδυ των εκλογών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου