Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Επιστολή – διάψευση του Ηρακλειώτη επιχειρηματία Μιλτιάδη Καράτζη

Επιστολή – διάψευση σχετικά με τις φήμες έχουν δει το φως της δημοσιότητας και τον θέλουν να κρατά αποστάσεις από το πολιτικό εγχείρημα της Ντόρας Μπακογιάννη, έστειλε ο Ηρακλειώτης επιχειρηματίας Μιλτιάδης Καράτζης. Δημοσιεύουμε χωρίς κανένα σχόλιο το περιεχόμενο της απάντησης.
Κύριε Κουρτάκη,
Σε χθεσινό σας σχόλιο αναφέρετε πως έχω απομακρυνθεί από το κίνημα της Δημοκρατικής Συμμαχίας και την πρόεδρο της Ντόρα Μπακογιάννη, αμφισβητώντας τη δυναμική και την απήχηση του κινήματος στην κοινωνία. Ξεκάθαρα λοιπόν σας απαντώ και ενημερώνω εσάς και τους αναγνώστες σας, πως όποιος διακινεί αυτά τα σενάρια πλανάται πλάνην οικτράν.

Από την πρώτη στιγμή, συμμετείχα και στήριξα με όλες μου τις δυνάμεις την πρωτοβουλία για την ίδρυση ενός νέου και ελπιδοφόρου σχηματισμού, όπως είναι η Δημοκρατική Συμμαχία. Είμαι ιδρυτικό μέλος και ενεργό στέλεχος και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος και συμβάλλω ώστε να γίνει η Συμμαχία ισχυρή και δυνατή. Πιστεύω στο όραμα της Ντόρας Μπακογιάννη και στο θάρρος της μέσα στην κρίση, να μην κρύβει τα λόγια της, να μιλά στους πολίτες χωρίς υπεκφυγές και λαϊκισμούς, λέγοντας την απόλυτη αλήθεια και αγνοώντας το όποιο κόστος.

Η προσπάθεια που γίνεται καιρό τώρα, με διαρροή ανυπόστατων φημών και ψευδών πληροφοριών (όπως η χθεσινή) που αφορούν διάφορα στελέχη της Συμμαχίας, κυρίως εδώ στην Κρήτη, θα αποτύχει. Είναι απόδειξη ότι η Δημοκρατική Συμμαχία με τη δράση και το λόγο της ενοχλεί γιατί μπορεί να φέρει την ανατροπή. Αυτό έδειξαν και οι περιφερειακές εκλογές στο νησί, όπου η δυναμική και η ανταπόκριση εκφράστηκε με υψηλά ποσοστά και αυτό θα επαναληφθεί στην Κρήτη και σε όλη την Ελλάδα με τα ποσοστά της Δημοκρατικής Συμμαχίας όταν γίνουν εκλογές. Παρακαλώ πολύ να δημοσιεύσετε την απάντησή μου.

Σας ευχαριστώ
Μιλτιάδης Καράτζης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου