Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Νέα ρήξη με την τρόικα υπόσχεται ο Αντώνης Σαμαράς

Δυο Παρασκευές πριν και μετά από ένα μεταρρυθμιστικά χαμένο καλοκαίρι, ο Ευάγγελος Βενιζέλος επιχείρησε να επαναδιαπραγματευθεί τους στόχους του Μνημονίου και του Μεσοπροθέσμου. Τα αποτελέσματα τα είδαμε όλοι.

Η τρόικα διέκοψε τις συνομιλίες, αρνήθηκε να εγκρίνει την είσπραξη 6ης δόσης και χρειάστηκαν νέα μέτρα αλλά και νέα σενάρια χρεοκοπίας για να πειστεί η κυβέρνηση ότι πια δεν μπορεί να κοροϊδεύει τους κουτόφραγκους.

Το ερχόμενο σαββατοκύριακο ο Αντώνης Σαμαράς θα μιλήσει από το βήμα της ΔΕΘ και θα υποσχεθεί "επαναδιαπραγμάτευση" του μνημονίου με την τρόικα στην προσπάθεια του να καλλιεργήσει ένα φιλολαϊκό προφίλ που θα τον φέρει ακόμα πιο κοντά στην εξουσία. Νομίζω ότι πλησιάζει πια ώρα να τραβήξει κάποιος την κουρτίνα.

Η trash αντιμετώπιση του αρχηγού της...



...Νέας Δημοκρατίας μπορεί να του έχει εξασφαλίσει το ακαταλόγιστο στα πλαίσια μιας σκεπτόμενης ελίτ μερικών χιλιάδων ανθρώπων αλλά ταυτόχρονα του επιτρέπει να απευθύνεται καμουφλαρισμένος στα ευρύτερα λαϊκά στρώματα των οποίων η απελπισία δημιουργεί συνθήκες υποδοχής του οποιουδήποτε Μεσσία.

Αποτελεί λοιπόν χρέος του συνόλου του δημοκρατικού κόσμου να διακόψει την πορεία προς την εξουσία ενός μεγαλομανή ακροδεξιού πολιτικού του οποίου και σκέτη η ρητορική είναι ικανή να οδηγήσει στη διεθνή απομόνωση της χώρας.
parapolitiki.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου