Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

Φόρος στο σεξ



Αυτοί οι Γερμανοί τις καλές ιδέες τις κρατούν για τον εαυτό τους. Μαθαίνω ότι ο δήμος της Βόννης αφού όρισε τους δρόμους και τα πεζοδρόμια στα οποία κάνουν «πιάτσα» οι εκδιδόμενες γυναίκες, τώρα τις αναγκάζει να αγοράζουν ένα απόκομμα "φόρου σεξ" από ένα αυτόματο μηχάνημα. Το μηχάνημα αυτό θυμίζει παρκόμετρο και έχει εγκατασταθεί στα σημεία όπου συχνάζουν οι ιερόδουλες. Η αξία του είναι έξι ευρώ και ισχύει για μία νύχτα, άσχετα από τον αριθμό των πελατών, από τις 8:15 το απόγευμα μέχρι τις 6 το πρωί.

Μ' αυτή την τακτική η Βόννη είναι πρωτοπόρος στη συλλογή φόρων προκαταβολικά και μάλιστα μέσω μηχανήματος. Το σύστημα αναπτύχθηκε για να εξισορροπηθεί το γεγονός ότι οι ιερόδουλες που δουλεύουν σε οίκους ανοχής πλήρωναν πάντα φόρους, οπότε τώρα υπάρχει μεγαλύτερη δικαιοσύνη για όλους. Από το μέτρο αυτό υπολογίζεται ότι ο δήμος θα συγκεντρώσει περίπου 300 χιλιάδες ευρώ.

Το σύστημα ελέγχεται από αρμόδιους δημοσίους υπαλλήλους και όποιος παρανομήσει αρχικά θα δεχτεί σύσταση αλλά τη δεύτερη φορά θα υπάρχουν σοβαρότερες κυρώσεις μέχρι και απαγόρευση άσκησης επαγγέλματος.

Τώρα πηγαίνετε σε ένα ήσυχο δωμάτιο, βάλτε απαλή μουσική και αρχίστε να οραματίζεστε....μεταφερθείτε με τη σκέψη σας στους ...ήρεμους δρόμους της Ευριπίδου, Αθηνάς, Ερμού, Συγγρού, όταν πέφτει η νύχτα και δείτε... το μέτρο να εφαρμόζετε στη χώρα μας...

Τι βλέπετε; Πολύ θα ήθελα να μου γράψετε τα αποτελέσματα του οραματισμού σας... Και επειδή οι οραματισμοί πετυχαίνουν πιο πολύ, όσο περισσότερες λεπτομέρειες έχουν, να σας πληροφορήσω ότι τα ειδικά «παρκόμετρα» εγκατέστησε η γνωστή εταιρεία SIEMENS…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου