Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Χ.Μαρκογιαννάκης: Παπανδρέου – Σαμαράς θα πληρώσουν ακριβά για την πολιτική ατιμία

Λάβρος κατά του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, και του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, εμφανίστηκε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμμαχίας Χρήστος Μαρκογιαννάκης στη Λαμία. Ο κ. Μαρκογιαννάκης επισκέφθηκε σήμερα τη Λαμία στο πλαίσιο εξόρμησης των στελεχών της ΔΗ.ΣΥ. στην επαρχία για οργανωτικά θέματα και παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα γραφεία του κόμματος στην πρωτεύουσα της Στερεάς Ελλάδας. Ερωτηθείς για το αίτημα βουλευτών του ΠΑΣΟΚ για άμεση σύσταση προανακριτικής επιτροπής για το σκάνδαλο της Siemens, απάντησε ότι έχει αποδείξεις για κομματική συναλλαγή ΠΑΣΟΚ – ΝΔ.

Συγκεκριμένα τόνισε ότι «πρόκειται για άθλια κομματική συναλλαγή και πολιτική ατιμία ΠΑΣΟΚ – ΝΔ την οποία θα πληρώσουν ακριβά. Έχω βόμβες μεγατόνων και θα αποδείξω ότι Παπανδρέου και Σαμαράς συνεργάστηκαν για να καλύψουν τους κλέφτες και τους απατεώνες. Από τον Μάιο οι 14 έγιναν 4, αυτοί που δεν είναι υπό την ομπρέλα των ΠΑΣΟΚ – ΝΔ. Από την συζήτηση στο κανάλι της βουλής θα διαπιστώσετε γιατί καταρρέει το σύστημα, γιατί καλύπτουν τους κλέφτες μ’ αυτές τις αθλιότητες. Παπανδρέου και Σαμαράς οδήγησαν τα πράγματα εκεί που τα οδήγησαν και θα πληρώσουν πάρα πολύ ακριβά», κατέληξε ο βουλευτής της ΔΗ.ΣΥ.
Για την περίπτωση που η χώρα οδηγηθεί σε πρόωρες εκλογές επισήμανε ότι η Δημοκρατική Συμμαχία είναι «σε ετοιμότητα αλλού περισσότερο και αλλού λιγότερο. Εδώ πηγαίνουμε καλά». Κατά την αρχική του τοποθέτηση, ο κ. Μαρκογιαννάκης ανέφερε τις βασικές αρχές του κόμματος, όπως η αλήθεια, η σταθερότητα των θέσεων και το εθνικό συμφέρον.paratiritisfthiotidas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου