Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Σκάνδαλο με εγχειρίσεις σε στρατιωτικά νοσοκομεία για ανόρθωση… πέους

Δεν γνωρίζουμε αν με τα σκληρά μέτρα της κυβέρνησης θα ανορθωθεί η οικονομία μας, αλλά οι απόστρατοι του Στρατού, εκατοντάδες μάλιστα, είχαν βρει τον τρόπο να ανορθώσουν τα γεννητικά τους όργανα και να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα στύσης.

Με ένα «υδραυλικό» σύστημα που κοστίζει στον Έλληνα φορολογούμενο 8.000 ευρώ, τα περήφανα γερόντια που βγήκαν νεότατοι στην σύνταξη, παίρνοντας και τσουχτερό για εμάς εφάπαξ, πήγαιναν για επέμβαση στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο κατά εκατοντάδες και έβαζαν μια αντλία κάτω από το δέρμα κατά μήκος του πέους, που ρυθμίζει την στύση με ένα μπουτόν στην βουβωνική χώρα. Και μόλις τελείωνε η πράξη, άδειαζαν την αντλία να… ξεκουραστεί...»

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Έθνος», πρώτος ενημερώθηκε για αυτό το σκάνδαλο ο Κομοτηναίος αρχηγός ΓΕΣ Φράγκος Φραγκούλης και μετά από την πρώτη έκπληξη για τους ερωτύλους αξιωματικούς, ενημέρωσε τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Μπεγλίτη που ξεκίνησε έρευνα σε βάθος, αφού το συγκεκριμένο ιατρικό υλικό κόστιζε οκτώ χιλιάδες ευρώ και επειδή δεν το κάλυπτε το Ταμείο Αποστράτων, επιβάρυνε τον προϋπολογισμό των νοσοκομείων! Και λέμε νοσοκομείων γιατί όπως προκύπτει από τις πρώτες έρευνες επεμβάσεις αυτού του είδους πρέπει να γινόταν και στα νοσοκομεία Αεροπορίας και Ναυτικού.

Η ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας έδωσε αμέσως εντολή στον διευθυντή του 401 ΓΣΝ να σταματήσουν οι συγκεκριμένες εγχειρήσεις και να διερευνηθεί το θέμα σε βάθος, ώστε να διαπιστωθεί πόσο έχουν στοιχίσει στο κράτος οι τοποθετήσεις "υδραυλικών συστημάτων".

Και η έρευνα δεν περιλαμβάνει μόνο νοσηλευθέντες απόστρατους στο 401 Γ.Σ.Ν. αλλά και στα περιφερειακά στρατιωτικά νοσοκομεία όπως πληροφορούμαστε, μήπως έστελναν πακέτο "πελάτες" στους στρατιωτικούς ουρολόγους που είχαν στήσει αυτή την φάμπρικα για την εξασφάλιση "στύσης".

Στελέχη του Πενταγώνου τονίζουν πως «Κανείς δεν μπορεί να στερήσει τη σεξουαλική απόλαυση και τη χαρά του έρωτα από τον άλλον. Όμως αυτή δεν θα πρέπει να επιβαρύνει τον προϋπολογισμό των στρατιωτικών νοσοκομείων και κατ' επέκταση την τσέπη του Έλληνα φορολογούμενου και μάλιστα σε μια περίοδο πρωτοφανούς οικονομικής κρίσης».

Στον "καυτό" φάκελο που παραδόθηκε στην ηγεσία του Πενταγώνου για τη δράση των απόστρατων, περιέχεται και το διαφημιστικό ενημερωτικό σημείωμα που έχει αναρτηθεί στο Διαδίκτυο από γιατρό του 401 ΓΣΝ. Συγκεκριμένα υπόσχεται: "Μόνιμη και αποτελεσματική λύση στο πρόβλημα στύσης, σε όσους άνδρες δεν ανταποκρίνονται στη φαρμακευτική αγωγή". Η πεϊκή πρόθεση χαρακτηρίζεται ως η τελευταία λέξη της τεχνολογίας και αποτελείται από τρία τμήματα. Δύο κυλίνδρους, δεξαμενή νερού και την αντλία ελέγχου, και τοποθετείται κάτω από το δέρμα κατά μήκος του πέους.

Σε εποχή οικονομικής κρίσης, να πληρώνουμε και για την "στύση" 65άρηδων και βάλε απόστρατων, μάλλον πάει πολύ. Πιστεύουμε να μην είναι μέσα και Θρακιώτες γιατί θα χαλάσει η καλή εικόνα τους για φυσιολογική και ομαλή σεξουαλικότητα λόγω κλίματος και ποιότητας ζωής.

Πάντως καλό είναι ο στρατηγός κ. Φράγκος να βάλει το μαχαίρι στην υπόθεση των έξυπνων αξιωματικών και να διαλευκανθεί πλήρως η ιστορία, κι αν είναι δυνατόν να τους βάλει να πληρώσουν από την τσέπη τους τα σπασμένα ή καλύτερα τα "ανορθωμένα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου