Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Ελλάδα το μεγαλείο σου!

Ο Ρέππας έγινε ο αγαπημένος της ελληνικής κονωνίας. 
Η αντιπολίτευση στάζει μελι όταν αναφερεται στο όνομά του. Εικόνισμα τον έχουν κάνει οι κοινωνικές ομάδες που βρίσκονται σε αντιπαράθεση με την κυβερνηση. 
Γιατί ο Ρέππας δεν θέλει μείωση του δημόσιου τομέα και απολύσεις. 
Γιατί πασχίζει να κρατήσει τα επαγγέλματα κλειστά. 
Γιατί, κοντολογής, κοροιδεύει την Τρόικα. 
Και δεν εφαρμόζει το Μνημόνιο. 
Η πρόβλεψη είναι πως... εκτός των νέων φόρων τίποτε σχεδόν από το μεσοπρόθεσμο και τα άλλα μέτρα δεν πρόκειται να προωθηθούν. Και θα χρεωκοπήσουμε δηλ. πιθανότατα και το κράτος θα μας έχει ενδιάμεσα γδάρει. Επίθεση, λοιπόν, στις ανόητες ιδεοληψίες της Αριστεράς.

Χαμός με τις εμπράγματες εγγυήσεις. Κάκιστα η κυβέρνηση προσπάθησε να το κρύψει. Αλλά η υστερία πως "χάνουμε την χώρα" εντελώς ακατανόητη. Δηλαδή, κάποιοι μας δίνουν συνολικά κάπου 170 δισ ευρώ έτσι; Δανεικα κι αγύριστα; Χωρίς κάποια εξασφάλιση; Και πως χάνουμε την χώρα; Θα πάρει καποιος νησιά κι εργοστάσια και θα τα πάει στην...Γερμανία; Ημαρτον...

Αποχώρησε, ακουσα, ο Πρόεδρος της αγροτικής συνομοσποδίας ΠΑΣΕΓΕΣ από το ΠΑΣΟΚ! ΛΕΤΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ; Δεν μάθαμε βέβαια αν προσχώρησε στη ΝΔ.
Θα τους ταίριαζε γάντι, σαν τον Μανώλη.

Πλημμυρίδα παρακμής. Μιά ματιά μόνο στις ασημαντότητες που παροικούν σε πολλά τηλεοπτικά παράθυρα αλλά και που πρωταγωνιστούν στα περισσότερα επίπεδα της δημόσιας ζωής της χώρας, κάνουν το στομάχι να σφίγγεται από αγωνία κι' απογοήτευση. Που οδηγείται ο τόπος; Τι μας επιφυλλάσσει το μέλλον;

Ελλάδα, το μεγαλείο σου!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου