Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2012

Δημοκρατική Συμμαχία:Ψεύδεται ο Καρχιμάκης


ΔΗ.ΣΥ: Ψεύδεται ο Καρχιμάκης«Για όλα φταίει η Ντόρα», απαντά με ειρωνικό ύφος η Δημοκρατική Συμμαχία στις συνεχείς επιθέσεις το τελευταίο διάστημα.
Τελευταία ο ισχυρισμός του γραμματέα του ΠΑ.ΣΟ.Κ Μιχάλη Καρχιμάκη ότι είναι ενάντια στη ρύθμιση των χρεών των κομμάτων γιατί ζήτησε δάνειο από την Τράπεζα Αττικής που δεν της δόθηκε.

Στο κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη «βγάζουν καπνούς» με τον κ. Καρχιμάκη δεδομένου ότι, πρώτον διαβεβαιώνουν ότι ουδέποτε ζήτησαν το παραμικρό δάνειο από οποιαδήποτε τράπεζα και δεύτερον, γιατί ήταν το κόμμα που πρώτο έφερε στο επίκεντρο της δημόσιας συζήτησης το θέμα των οικονομικών των κομμάτων αποκαλύπτοντας ότι άλλες πολιτικές δυνάμεις ζήτησαν δάνειο από την Τράπεζα Αττικής.

Στελέχη της Δημοκρατικής Συμμαχίας εξηγούν πως θα ήταν αδύνατο το κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη να έχει ζητήσει να πάρει δάνειο από τράπεζα και ταυτόχρονα να προτείνει την απαγόρευση της χορήγησης τραπεζικών δανείων στα κόμματα παράλληλα με την πρόταση για μείωση κατά 50% της κρατικής χρηματοδότησης.

«Ο κ. Καρχιμάκης, Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, κοροϊδεύει τους εργαζόμενους στο κόμμα του κατασκευάζοντας μυθεύματα. Χθες σε συνεργασία με τον κ. Λυκουρέντζο Γραμματέα της ΝΔ κατέθεσαν μια σκανδαλώδη τροπολογία στο νόμο περί κτηνοτροφίας που χαρίζει τα δάνεια των δύο κομμάτων. Σήμερα υποστηρίζει ότι η αντίδραση της Δημοκρατικής Συμμαχίας στο θέμα του τραπεζικού δανεισμού των κομμάτων οφείλεται στο γεγονός ότι η Δημοκρατική Συμμαχία ζήτησε δάνειο από την Τράπεζα Αττικής και της το αρνήθηκε. Ψεύδεται ασύστολα και τον καλούμε σήμερα να αποδείξει αυτά που λέει», αναφέρει ανακοίνωση του κόμματος ενώ και η ίδια η Ντόρα Μπακογιάννη κάλεσε από χθες τον Λουκά Παπαδήμο να αντιδράσει αποκλείοντας το ενδεχόμενο η κυβέρνησή του να κάνει αποδεκτή τη ρύθμιση αυτή που η Δημοκρατική Συμμαχία χαρακτηρίζει σκανδαλώδη.

Επιπλέον η σημερινή αντίδραση-απάντηση της ΔΗ.ΣΥ στον κ. Καρχιμάκη αναφέρει ότι «είναι ντροπή να προσπαθεί να κρύψει τη νομότυπη λεηλασία του δημοσίου χρήματος που επιχειρεί το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ πίσω από τόσο φτηνά  επιχειρήματα και ψέματα» και πως «τελικώς φαίνεται ότι η Ντόρα Μπακογιάννη φταίει και για τη χρεοκοπία των δύο παλιών κομμάτων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου