Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα!!

Ετοιμάζεται για τις βουλευτικές εκλογές ο Δημαράς

Φαίνεται πως το αποτέλεσμα των περιφερειακών εκλογών άνοιξε την όρεξη του Γιάννη Δημαρά. Παρά τις αρχικές προβλέψεις κάποιων που τον αναδείκνυαν νικητή για την περιφέρεια Αττικής, ο βουλευτής της Β΄Αθήνας πήρε τελικά ένα καλό ποσοστό που του έδωσε την τρίτη θέση.
Μάλιστα, το βράδυ της πρώτης Κυριακής των εκλογών είχε βγει και είχε δηλώσει πως με το νέο έτος θα παραιτηθεί από το βουλευτικό του αξίωμα.
Τελικά κάτι τέτοιο δε θα γίνει. «Εκείνο το οποίο πρυτάνευσε πριν από όλα στην τελική μου απόφαση είναι το εξής: εγώ έκανα ένα λάθος, από παρορμητισμό, από συναισθηματισμό κλπ και έκανα μια δήλωση.
Η δήλωση αυτή ουσιαστικά στρέφονταν εναντίον του εαυτού μου» είπε χθες στο ραδιόφωνο του Flash, κάτι που σημαίνει πως η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να ενισχυθεί.
Όσο για το ποιες είναι οι μελλοντικές του κινήσεις; Ετοιμάζεται για τις βουλευτικές εκλογές, όποτε και αν γίνουν. «Ναι, θα συνεχίσουμε.
Οποτεδήποτε κι αν γίνουν οι εκλογές, φοβάμαι ότι θα γίνουν πολύ γρήγορα, αλλά είναι μιας άλλης τάξεως θέμα αυτό, δε θα υπάρχει κανένας που θα έχει πλειοψηφία στη Βουλή» ήταν τα λόγια του.
Πηγή : avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου