Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Αναλογική φαίνεται και η κατανομή των σταυρών στους υποψηφίους της Δημοκρατικής Συμμαχίας στον Έβρο



Με δεδομένη την μη είσοδο της Δημοκρατικής Συμμαχίας στη Βουλή ικανοποιητικά θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς τα αποτελέσματα που έφερε στον Έβρο,με ποσοστό 2,81%  2.674 ψήφους.
Αναλογική φαίνεται και η κατανομή των σταυρών στους υποψηφίους.
Ο πρώτος σε σταυρούς Παναγιώτης Καλακίκος συγκέντρωσε τους σταυρούς  στον τόπο καταγωγής του την Σαμοθράκη καθώς και  στον ορεινό όγκο του πρώην  Δήμου Ορφέα καταφέρνοντας  να πείσει μεγάλο μέρος των Ελλήνων Μουσουλμάνων να στηρίξουν την Δημοκρατική Συμμαχία.
Η Μαριάνθη Τσιαγκανά πρώτευσε στο Διδυμότειχο,στους Μεταξάδες και στον Κυπρίνο.
Η Αιμιλία Κασιμάτη  "χτύπησε" πρωτιά στον αστικό ιστό της Αλεξανδρούπολης καθώς και στην Τραϊανούπολη, Φέρες και Τυχερό.
Ο Βαγγέλης Τσομπανίδης πρώτευσε στην Ορεστιάδα και στο Τρίγωνο ενώ ο Απόστολος Τσιακίρης ήρθε πρώτος στον τόπο καταγωγής του το Σουφλί.
Το βάρος των οργανωτικών θεμάτων χειρίστηκαν η Αιμιλία Κασιμάτη και ο  Απόστολος Τσιακίρης με μεγάλη επιτυχία αφού ένα νέο κόμμα κατάφερε τόσο γρήγορα να έχει μια άριστη οργανωτική δομή στο Νομό.
Όλοι τους πάντως δείχνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα για ένα νέο πολιτικό σκηνικό στον Έβρο αφού η αρχή έγινε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου