Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Η Έμυ Κασιμάτη στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του συνασπισμού Δράση – Δημιουργία Ξανά


Ένα από τα βασικά στελέχη της Δημοκρατικής Συμμαχίας στον Έβρο, η Έμυ Κασιμάτη, θα είναι υποψήφια στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του συνασπισμού των κομμάτων Δράση – Δημιουργία Ξανά. Η ίδια δήλωσε στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook:

«Ξεκινώντας από διαφορετική αφετηρία ενώνω τις δυνάμεις μου στην προσπάθεια να υπάρξει ο τρίτος πόλος, να υπάρξει ένας συνασπισμός μεταρρύθμισης που δεν θα εγκλωβίζεται σε διλήμματα του ποιος θα καταστρέψει “λιγότερο” τη χώρα αλλά ποιος θα βοηθήσει στην ανόρθωσή της, εκφράζοντας τις σιωπηλές δυνάμεις της δημιουργικής, της άλλης Ελλάδας, της Ελλάδας της κοινής λογικής, που θα γεννηθεί μόνο αν αλλάξει ταυτόχρονα το κράτος και το πολιτικό σύστημα.
Δεν αναιρώ τις απόψεις και τις αξίες που εξέφραζα μέσα από την Δημοκρατική Συμμαχία, δίνω συνέχεια σε αυτά για τα οποία τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίστηκα. Σέβομαι απόλυτα την επιλογή της Ντόρας Μπακογιάννη αλλά δεν μπορώ να την ακολουθήσω σε αυτήν. Δέχθηκα την τιμητική πρόταση και θα συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του συνασπισμού Δράση – Φιλελεύθερη Συμμαχία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου