Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ μας λέει τώρα η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ

ΦΠΑ εσωτερικού και εξωτερικού
Από την ειδησεογραφία: "Όπως διευκρινιζόταν στη συνέχεια από αρμόδιο στέλεχος του ΥΠΟΙΚ τα τουριστικά πακέτα all inclusive και η ημιδιατροφή από τουρίστες του εξωτερικού θα επιβαρύνονται με ΦΠΑ 13% και όχι 23%. Δεν θα ισχύει το ίδιο όμως εφόσον το πακέτο κλείσει Έλληνας τουρίστας στο εσωτερικό."
ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ και ΗΘΙΚΑ και ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΙΣΧΡΗ για τους ΕΛΛΗΝΕΣ η νέα απόφαση της κυβέρνησης περί ΦΠΑ Εσωτερικού και Εξωτερικού!
Ο Ατίθασος δεν συνηθίζει να εκφράζεται τοιουτοτρόπως, αλλά με αυτά που διαβάζουμε αδυνατούμε πλέον να απαντήσουμε με λογικά επιχειρήματα!
Ουσιαστικά η κυβέρνηση λειτουργεί ως η Μεγάλη Πύλη του Σουλτάνου, επιβάλοντας κεφαλικούς φόρους, τέλη και ΦΠΑ, αδιαφορώντας για το περί δικαίου αίσθημα, αλλά για να γεμίζει τα άδεια ταμεία...για να πληρώνει τα ελλείμματα των ΔΕΚΟ και τους μισθούς των αργόμισθων ΔΥ.
Πρόκειται ουσιαστικά για τύπο "δημοκρατικής εκτροπής" όπου...
μια ομάδα προνομιούχων εξουσιαστών μαστιγώνει το λαό για να περνά καλά η ίδια και το συνάφι της.
Επαναλαμβάνουμε πως η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ δεν έχει την δημοκρατική νομιμοποίηση γι' αυτά που πράττει, διότι εξελέγη με το σύνθημα "λεφτά υπάρχουν" και όχι θα σας "σκίσουμε ασάλιωτα" στην φορολογία, αυξάνοντας τις κρατικές δαπάνες και ταΐζοντας το κρατικοδίαιτο λεφούσι των ΔΕΚΟ, οργανισμών, ινστιτούτων κλπ σφηκοφολιών του δημοσίου.
ΥΓ. Ζητούμε ξανά συγγνώμη από τους αναγνώστες μας για την φρασεολογία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου