Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2011

Ποιά είναι τα «συμφέροντα» που πίεζαν τους Εισαγγελείς; Κομματικά και αφορούσαν τα δάνεια ΝΔ και ΠΑΣΟΚ


Οι οικονομικοί Εισαγγελείς Γρηγόρης Πεπόνης και Σπύρος Μουζακίτης ακούμπησαν την διεφθαρμένη ψυχή του δικομματισμού! Το βρώμικο παρασκήνιο της οικονομικής κατάστασης των δύο μεγάλων κομμάτων που αποτελεί μέγα σκάνδαλο της πολιτικής ζωής του τόπου. Τις παράνομες ...


δανειοδοτήσεις, θέμα που έγινε γνωστό από παρεμβάσεις της Δημοκρατικής Συμμαχίας στο Κοινοβούλιο. 
Κυρίως το θέμα της αποπληρωμής των υπέρογκων δανείων που είχε λάβει η Πολιτική Άνοιξη του Σαμαρά και σήμερα δεν υφίσταται πλέον. Αυτό θα πει ότι οι πιέσεις είχαν προέλευση κυρίως τη Νέα Δημοκρατία, όσο και αν σκούζει τώρα υποκριτικά! 
Εξάλλου η Νέα Δημοκρατία είχε «πολεμήσει» με πάθος τον διορισμό των δύο Εισαγγελέων από τον πρώην υπουργό Οικονομικών Παπακωνσταντίνου! Κάτι ήξεραν από τότε! Ισχύει το γνωστό: "φωνάζει ο κλέφτης για να φύγει ο νοικοκύρης"!
Ποιος θα ερευνήσει τώρα τα «παράνομα» δάνεια που πήρε η Νέα Δημοκρατία από την Attica Bank; 
Κανένας! Το σύστημα του δικομματισμού συνεχίζει ακριβώς όπως προηγουμένως με την λογική κομματικών μονοκρατοριών και την ισχύ του δικομματικού συστήματος. 
 Επί σειρά ετών ανενόχλητα ΠΑΣΟΚ και ΝΔ αντλούσαν έσοδα μέσω τραπεζικού δανεισμού με εκχώρηση, ως εγγύηση, τις μελλοντικές τους ετήσιες κρατικές χρηματοδοτήσεις. Τα δάνεια έφτασαν το υπέρογκο ποσό των 235 εκατ. ευρώ, με την μερίδα του λέοντος να ανήκει στη Νέα Δημοκρατία. 
\Η περίεργη Δικαιοσύνη που έχουμε στην Ελλάδα, λέει με τον τρόπο της, ότι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μπορούν να συνεχίσουν απερίσπαστα τον βρώμικο και διεφθαρμένο ρόλο τους στο πολιτικό σύστημα της χώρας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου