Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

ΓΙΑΤΙ αρνείται τον έλεγχο για λογαριασμούς στην Ελβετία ο Σαμαράς;



Η Βουλή ολοκλήρωσε τις εργασίες της και ο Πρόεδρός της κ. Φίλιππος Πετσάλνικος αποφάσισε να στείλει εξουσιοδοτήσεις βουλευτών στην Ελβετία, (πλην της ΝΔ που αρνήθηκε) για να ερευνηθεί εάν υπάρχουν τραπεζικοί λογαριασμοί τους.

Είπε ο κ. Πετσάλνικος με καμαρώνοντας σαν «γύφτικο σκεπάρνι»: "Η εξουσιοδότηση για έλεγχο στέλνεται στην Ελβετία δια της διπλωματικής οδού. Έκαναν όλοι εξουσιοδότηση, εκτός των συναδέλφων της ΝΔ και αυτή η διαδικασία έχει πάρει τον δρόμο της."
Προσπαθώντας να δικαιολογήσει τη Ν.Δ. γιατί αρνήθηκε να δώσει εξουσιοδότηση ο Γ.Γ. της Κοινοβουλευτικής της Ομάδας Κώστας Τασούλας είπε: "Η Ν.Δ. είχε καταθέσει αίτηση για αναδρομικό έλεγχο όλων πόθεν έσχες. Δεν πιστεύουμε ότι με αυτή την πρωτοβουλία θα γίνει κάτι. Δεν συμπράξαμε γιατί τη θεωρούμε προσχηματική και αναποτελεσματική. Η Ν.Δ. είχε καταθέσει πρόταση για έλεγχο πόθεν έσχες από δικαστικούς όσων άσκησαν εξουσία."

Δηλαδή «μ’ άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε», γιατί όπως λέει ο λαός «καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται».

Το μεγάλο ερώτημα όμως παραμένει:

ΓΙΑΤΙ ΑΡΝΗΘΗΚΕ Η ΝΔ  του κ. Σαμαρά να εξουσιοδοτήσει τη Βουλή και κατ’ επέκταση τις ελβετικές αρχές να ερευνήσουν για τυχόν τραπεζικούς λογαριασμούς στελεχών της στην Ελβετία;

ΓΙΑΤΙ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου