Τετάρτη, 6 Απριλίου 2011

Εκδήλωση forum για την Ελλάδα

Το «Forum για την Ελλάδα» διοργανώνει εκδήλωση-συζήτηση με θέμα: «Αφομοίωση ή Αποδόμηση; Tα διλήμματα της Μεταναστευτικής Πολιτικής».
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 11 Απριλίου και ώρα 19:00, στο ξενοδοχείο Athens Imperial (Πλατεία Καραϊσκάκη).
Οι εισηγητές είναι οι εξής:
  • Δημήτρης Φλούδας, δικηγόρος, Senior Associate Hughes Hall College, University of  Cambridge και Επισκέπτης Καθηγητής στο Ινστιτούτο Ανάπτυξης της Μόσχας, θα παρουσιάσει τη μελέτη του για την Ελληνική Μεταναστευτική Πολιτική  2011-2020.
  • Αφροδίτη Αλ Σάλεχ, πολιτικός επιστήμων - αρθρογράφος, θα παρουσιάσει εισήγηση με θέμα: «Μετανάστης - ο μεγάλος ανεπιθύμητος».
  • Πέτρος Αθανασόπουλος,  δικηγόρος, υπεύθυνος Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΠΑΣΟΚ, θα παρουσιάσει εισήγηση με θέμα: «Μετανάστευση: Πρόβλημα ανθρωπίνων δικαιωμάτων αλλά και αντοχής της κοινωνίας».
  • Δημήτρης Κατσούδας, Επιστημονικός Διευθυντής του Forum για την Ελλάδα, τέως Γενικός Γραμματέας Ευρωπαϊκών Υποθέσεων ΥΠ.ΕΞ. θα παρουσιάσει εισήγηση με θέμα: «Κρατική και Κοινοτική Πολιτική για τη Μετανάστευση: Ενέργειες και παρενέργειες».
Μετά τις εισηγήσεις θα ακολουθήσει συζήτηση την οποία θα συντονίσει ο πρόεδρος του «forum για την Ελλάδα» Ανδρέας Ανδριανόπουλος.
Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά (live) από το internet μέσω της ιστοσελίδας www.forumgreece.tv.
Θα υπάρξει επίσης η δυνατότητα εισηγήσεων και παρεμβάσεων μέσω Skype, με διαδικασία που θα ανακοινωθεί από το κεντρικό κόμβο του Forum, στη διεύθυνση www.forumgreece.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου