Τετάρτη, 13 Απριλίου 2011

4ο Προσυνέδριο Συμμαχίας


Ελάβαμε και δημοσιεύουμε την ακόλουθη πρόσκληση:

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στην τέταρτη προσυνεδριακή Συνδιάσκεψη της «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ», η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα, το Σάββατο 16 Απριλίου 2011, στη Δημοτική αγορά Αργύρη στην οδό Αγίου Ανδρέου 12-14 (δίπλα από το ξενοδοχείο Αστέρας), με ώρα έναρξης 10:00 π.μ.
Η θεματολογία της Συνδιάσκεψης είναι:

  1. Οι θέσεις της Δημοκρατικής Συμμαχίας για την παιδεία και την αναδιάρθρωση του κράτους με ειδική ενότητα για το μεταναστευτικό.
  2. Οι προγραμματικές θέσεις της Δημοκρατικής Συμμαχίας για την περιφερειακή ανάπτυξη της Πελοποννήσου.
Στη συνδιάσκεψη θα μιλήσει τόσο η Πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη, όσο και...
ειδικοί εισηγητές, αλλά και απλά μέλη που θα ζητήσουν να τοποθετηθούν ή να υποβάλουν ερωτήσεις επί των εισηγήσεων. Για την καλύτερη ενημέρωση και προετοιμασία των συμμετεχόντων οι εισηγήσεις θα αναρτηθούν από την Πέμπτη 14 Απριλίου στην ιστοσελίδα της Δημοκρατικής Συμμαχίας.  Κάθε ένας από εμάς, τους σύμμαχους αλλά και τους φίλους της Δημοκρατικής Συμμαχίας, μπορούν και πρέπει να συμμετάσχουν.

Σας καλούμε να ενημερώσετε επίσης φίλους και γνωστούς που ενδιαφέρονται σχετικά, ότι υπάρχει και δυνατότητα παρακολούθησης του προσυνεδριακού μας διαλόγου τόσο αυτοπρόσωπα (παρατηρητές), όσο και μέσω διαδικτύου (web streaming). Επίσης θα υπάρξει και η δυνατότητα εξ αποστάσεως τοποθέτησης μελών με ομιλίες που θα μεταδοθούν ζωντανά μέσω skype. Για τις τεχνικές λεπτομέρειες  ζητήστε προσωπική ενημέρωση ή παρακολουθείστε τις σχετικές ανακοινώσεις στην ηλεκτρονική μας σελίδα www.dimsim.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου